Nordlys IPL
behandling

All hud behöver omvårdnad. Och med en god hudvårdsrutin hemma i kombination med avancerad hudvård, kollagenstimulerande behandlingar och laser kan du få en hud som strålar på riktigt - inifrån och ut! 

Hos GLLOW har vi valt att arbeta med IPL i form av Nordlys IPL. Nordlys IPL (intensivt pulserat ljus) är en behandling med högintensivt ljus som behandlar olika typer av tillstånd i huden. 

Ljuset bildar värme i huden som i sin tur stimulerar din kollagenproduktion vilket ger en hudföryngrande effekt. Vi kan även jobba på att reducera blodkärl, pigment (solfläckar och åldersfläckar) och rodnad i huden. 

Vi anpassar alltid behandlingen utifrån behov och önskat resultat. Behandlingen tar ca 60 minuter beroende på område vi behandlar.

boka

Nordlys IPL kan behandla följande indikationer:
  • Pigmenteringar
  • Diffus rodnad och ytliga kärl
  • Rosacea
  • Acne och röda/pigmenterade acneärr
  • Reparera och föryngra solskadad hud

Priser från 1 195 kronor. Se prislista längre ned. 

 nordlys ipl

Vi kan behandla ansikte, hals, dekolletage och händer. Behandlingstiden är 30-60 minuter och efteråt kan huden kännas varm och vara lätt rodnad. Behandlingen rekommenderas att göras som en kur på 1-3 behandlingar. 

Viktigt att tänka på är att undvika solning och brun-utan-sol minst 3-4 veckor inför din behandling. Är du osäker på om du kan komma på behandling är det alltid bra att boka in en kostnadsfri konsultation innan. 

IPL Hudföryngring

priser IPL

Den här behandlingen väljer du om du vill ha en jämnare hudton utan pigmenteringar och samtidig kollagenstimulering i huden. Maxat glow helt enkelt!

HELA ANSIKTET 2 495 KR
ENDAST KINDER  1 995 KR
ANSIKTE + HALS 3 195 KR
ANSIKTE + HALS + DEKOLLETAGE 3 995 KR
HALS 1 195 kr
DEKOLLETAGE 2 195 kr
HALS + DEKOLLETAGE 2 495 kr
HÄNDER 1 495 kr
IPL ytliga blodkärl, rosacea, akne

Den här behandlingen väljer du om du har synliga blodkärl, pigmenterade akneärr, diffus rodnad eller rosacea. 

HELA ANSIKTET 2 495 KR
KINDER + NÄSA 2 195 KR
KINDER 1 995 KR

ENSTAKA YTLIGA BLODKÄRL fr. 1195 KR
Vill du göra behandlingen som en kur på 3 behandlingar eller fler får du 20% rabatt när du väljer att betala hela kuren vid första behandlingstillfället. 

Följ oss på sociala medier

L

L

estethics