Injektions
behandling

På GLLOW utför vi injektionsbehandlingar med Azzalure (botulinum toxin), Restylane, Restylane Skinbooster, Viscoderm Hydrobooster, Aliaxin och Profhilo. 

Filler består av hyaluronsyra som används för att både bidra med volym och fukt till huden. Med filler kan vi även förtydliga konturer som t.ex. haka, kindben och käklinje och så klart återfukta och skulptera ett par vackra läppar!

Azzalure är ett muskelavslappnande medel och är en av de mest populära behandlingarna i världen. Det används för att släta ut fina linjer och rynkor eller i medicinskt syfte, som vid tandpressning eller vid kraftig svettning under armarna.


boka

Med fillers kan vi hjälpa till att återskapa förlorad volym, bygga upp strukturer som vi önskar framhäva eller återfukta huden med ”skinboosters”. Regelbunden behandling med filler förstärker den behandlade vävnaden och förebygger ny volymförlust och nya rynkor.

Hos GLLOW arbetar vi endast med förstklassiga produkter och har bland annat Restylane och Aliaxin i vår produktportfölj. 


Fillerns egenskaper är att;
Släta ut rynkor och linjer
Framhäva ansiktets konturer
Skapa volym
Föryngra huden
Bromsa och förebygga hudens åldringsprocess

Vi kan behandla allt från ansikte, händer och dekolletage. Är det första gången du får en behandling med filler rekommenderar vi att du bokar en kostnadsfri konsultation först.

Fillers

Priser från
1 ml 3495:- 
2 ml 6495:-
3 ML 8900:-

Vår GLLOW Facelift är en magisk behandling för känslan av ett litet ansiktslyft helt utan kirurgi! Här arbetar vi med olika tekniker för att skapa ett nytt glow och återskapa volym som försvunnit eller skulptera en mer definierad ansiktsform. Hållbarheten är ca 3-5 månader för botox och upp till 18 månader för fillers.

GLLOW Facelift Mini 3 ml  + 1 område btx
Pris: 10 995:-

GLLOW Facelift Medi 4 ml  + 2 områden btx
Pris: 13 995:-

GLLOW Facelift Maxi 4 ml  + 3 områden btx + Profhilo x 2 
Pris: 19 995:-

GLLOW Facelift (utan kirurgi)

OÖNSKAD FILLER ?
Har du tröttnat på resultatet efter din läppförstoring, eller är resultatet från din fillerbehandling ojämnt eller knöligt?

Är du behandlad hos GLLOW hjälper vi alltid till utan kostnad. Vi kan självklart även hjälpa dig som varit på annan klinik men inte fått hjälp där. Då till en kostnad av 995 kr + priset per ampull, och endast när du blivit behandlad med Restylane eller Aliaxin. Vi tar inte emot dig som inte vet vilken filler du har fått eller som blivit behandlad utomlands eller med semi-permanenta fillers som t.ex. Stylage.

EFTER BEHANDLING
Du kan återgå till normal aktivitet direkt efter behandlingen. Svullnad och blåmärken är vanliga men ofarliga och försvinner oftast efter några dagar. 


Hyalase behandling

Priser
konsultation 995:-
1 ampull 1500:- 
2 ampuller 2500:-

Restylane Skinboosters & Viscoderm Hydrobooster innehåller hyaluronsyra, en naturligt förekommande sockermolekyl i huden som binder fukt. Genom att injicera "hud boosters" kan vi förbättra hudkvaliteten och återskapa både spänst och fukt - vi ger huden ett vackert glow inifrån och ut. 

För bästa effekt rekommenderar vi att du gör 2-3 behandlingar med 4 veckors mellanrum. 

Du kommer börja se synliga förbättringar redan efter den första behandlingen och bevisade resultat upp till 12 månader efter behandlingen. Vi kan behandla både ansikte, händer och dekolletage.  

Skin- och hydroboosters hjälper att:
Förbättra återfuktningen och göra huden slätare
Minska fina linjer 

Skinbooster & Hydrobooster
  ”Show your glow”

Priser
1 ml 2495:- 
2 ml 4495:-
3 ml 6495:-

Profhilo är en injektionsbehandling av hyaluronsyra. Den reparerar huden och ger den ökad spänst, återfuktning samt en fantastisk lyster!

Den kan användas på ansikte, hals, dekolletage, armar, händer och knän, eller andra delar av din kropp där huden visar synliga tecken på åldrande.

Profhilo skiljer sig från vanliga fillers på många sätt tack vare sin struktur som gör det möjligt för produkten att spridas över ett stort område vilket resulterar i ökad återfuktning och att huden stramas upp. 

Profhilo

Priser
1 behandling 3495:- 
2 behandlingar 6495:-
3 behandlingar 8900:-

En kur består av två-tre sessioner med en månad emellan. Nästkommande behandling rekommenderas efter ca fyra till sex månader för att bibehålla effekten. 
Den här behandlingen passar även utmärkt att göra i kombination med andra behandlingar som botox eller t.ex. PRX-T33. 

Följ oss på sociala medier

L

L

estethics