Avancerad hudvård 

Vem vill inte ha en hud med lyster och glow?! Avancerad hudvård är hudvårdsbehandlingar som inte bara ger ett synligt resultat direkt utan även ett långsiktigt resultat vid upprepade behandlingar. 

På GLLOW utför vi signaturbehandlingar med eller utan kemisk peeling för ansikte, hals och dekolletage. Microneedling med Dermapen4,  retinolpeeling samt den hudföryngrande peelingen PRX-T33. 

För att uppnå absolut bästa resultat för din hud börjar vi alltid med en hudanalys och genomgång av din huds kvalitet och dina önskemål. 

Därefter lägger vi upp en gemensam plan för att uppnå det resultat du önskar och hur du på bästa sätt sköter om din hud hemma mellan behandlingarna. 

boka

Välkommen på en underbar ansiktsbehandling som kommer ge din hud ny lyster som håller länge! 

En ansiktsbehandling som dammar av gamla och trötta hudceller och låter nya fräscha hudceller komma upp till ytan. Du får även maxad återfuktning i huden med hjälp av en ansiktsmask och en skön och avslappnande stund med massage, där du väljer ansikte, skalp eller händer. 

Om du vill kan du även lägga till bryn- och/eller fransfärgning till din behandling. 

Vi börjar med en djuprengöring och hudanalys för att sedan fortsätta med porttömning, återfuktande och lystergivande mask, massage (skalp, ansikte eller händer) samt efterföljande hudvård. Allt anpassat efter din hud!

Produkterna som används under ansiktsbehandlingen kommer från det prisbelönta hudvårdsmärket AlumierMD. Ansiktsbehandling

Konsultation, Kostnadsfri
Ansiktsbehandling GLLOW Signature 1195:-
Ansiktsbehandling Djuprengöring 1195:-
GLLOW Lyx med kemisk peel 1495:-
GLLOWs Massage lymfdränage & lyster 995:-

priser ansiktsbehandlingar

Behandling hals, 15 min 495:-
Behandling dekolletage, 15 min 495:-
Frans- eller brynfärgning 295:-
Frans & brynfärgning 395:-
Handmassage 195:-

tilläggsbehandlingar

Tilläggsbehandling hals, 15 min 495:-
Tilläggsbehandling dekolletage, 15 min 495:-
Frans- eller brynfärgning 295:-
Frans & brynfärgning 395:-
Handmassage 195:-

boka

priser

Välkommen på en underbar ansiktsbehandling som kommer ge din hud ny lyster som håller länge! 

En kemisk peeling är en avancerad ansiktsbehandling där vi med hjälp av olika syror kan lyfta bort döda hudceller, pigmenteringar, minska inflammationen i huden som uppstår vid aktiv akne och även skynda på cellförnyelsen. 


Vi börjar med en djuprengöring och hudanalys för att sedan fortsätta med porttömning, återfuktande och lystergivande mask, massage (skalp, ansikte eller händer) samt efterföljande hudvård. Allt anpassat efter din hud!

Produkterna som används under ansiktsbehandlingen kommer från det medicinska och prisbelönta hudvårdsmärket AlumierMD. kemisk peeling gllow

Konsultation Kostnadsfri
Kemisk peeling 1995:-
Tilläggsbehandling hals 495:-
Tilläggsbehandling dekolletage 995:-

gllow kemisk peeling 60 min

AlumierMD:s kemiska peels egenskaper:
  • Tar bort döda hudceller på ytan som gör att huden ser grå och trist ut
  • Stärker huden och förminskar synbara porer
  • Minskar fina linjer
  • Utjämning av pigmenteringar
  • Ger ökat GLOW
  • Hudförbättring av akne och akneärr

Microneedling är en otroligt populär behandlingsmetod av flera orsaker. Kanske framförallt att den ger fantastiska resultat men också för att den kan användas för en rad olika hudproblem som akne, rosacea samt oelastisk och glåmig hy. 

GLLOW använder Dermapen 4 som är det mest avancerade microneedlingsverktyget på marknaden och behandlingen är snabb och säker med mycket goda resultat.  

Enkelt förklarat skapar Dermapen små mikroskopiska kanaler i huden med hjälp av 16 tunna sterila engångsnålar som flyttas mjukt över huden. Dessa kanaler ökar hudens upptagningsförmåga av näring och fukt samtidigt som hudens produktion av naturliga elastiska komponenter, som kollagen, ökar. 

Dermapen kan göras som en enskild behandling för att ge huden extra fukt och lyster, men är bäst som en kurbehandling. Då rekommenderar vi 3-6 behandlingar med 2-8 veckors mellanrum. 

Dermapen 4

Vill du ha en extra boost för din behandling rekommenderar vi att du lägger till en av MMSkincares fantastiska vialer som arbetar med allt från extra fukt, elasticitet och aknebesvär - då bokar du Dermapen LYX. 

Konsultation Kostnadsfri
Dermapen 1 behandling 1995:-
Dermapen LYX 1 behandling 2495:-
Kur med 3 behandlingar 4995:-
Kur LYX med 3 behandlingar 6495:-

dermapen LYX

priser

PRX-T33 är nästa generations ”Art of Antiageing” som, med få eller inga sociala begränsningar, möter kunders behov av effektiv och resultatinriktad hudvård mot åldrande.

PRX-T33 består av två substanser, TCA + Väteperoxid, som interagerar på cellulär nivå och ger huden egenskaper som inte varit möjliga tidigare då den ej ger några ljuskänsliga eller några oönskade bieffekter (som t.ex. flagning). Den passar alla hudtyper och alla årstider. En kur på tre behandlingar görs med ca 1-4 veckors mellanrum beroende på din huds kvalitet och status. Du betalar din kur vid första behandlingstillfället. 

PRX-T33

1 behandling 1500:- 
3 behandlingar 3900:-
6 behandlingar 7500:-

priser prx-t33

Neostratas retinol peel är en avcancerad peeling som innehåller retinol plus ett så kallat Retinol Boosting Complex som består av två volymstimulerande ingredienser. Peelingen exfolierar huden, gör fina linjer och rynkor mindre framträdande, hjälper till att minimera akne, ökar hudens fasthet och ger samtidigt en utjämnad hudton. 

Den här behandlingen görs med bäst effekt som en kur på 2-3 behandlingar med 4 veckors mellanrum.

Retinol peeling Neostrata

1 behandling 1495:-
3 behandlingar 3495:-

priser

Följ oss på sociala medier

L

L

estethics