Avancerad hudvård 

Vem vill inte ha en hud med lyster och glow?! Avancerad hudvård är hudvårds-behandlingar som inte bara ger ett synligt resultat direkt utan även ett långsiktigt resultat vid upprepade behandlingar. 

På GLLOW arbetar vi med microneedling, kemisk peeling, retinolpeeling samt med PRX-T33. 

För att uppnå absolut bästa resultat för din hud börjar vi alltid med en genomgång av din huds kvalitet och dina önskemål

Därefter lägger vi upp en gemensam plan för att uppnå det resultat du önskar och hur du på bästa sätt sköter om din hud hemma mellan behandlingarna. 

boka

Microneedling är en otroligt populär behandlingsmetod av flera orsaker. Kanske framförallt att den ger fantastiska resultat men också för att den kan användas för en rad olika hudproblem som akne, rosacea samt oelastisk och glåmig hy. 

GLLOW använder Dermapen 4 som är det mest avancerade microneedlingsverktyget på marknaden och behandlingen är snabb och säker med mycket goda resultat.  

Enkelt förklarat skapar Dermapen små mikroskopiska kanaler i huden med hjälp av 16 tunna sterila engångsnålar som flyttas mjukt över huden. Dessa kanaler ökar hudens upptagningsförmåga av näring och fukt samtidigt som hudens produktion av naturliga elastiska komponenter, som kollagen, ökar. 

Dermapen kan göras som en enskild behandling för att ge huden extra fukt och lyster, men är bäst som en kurbehandling. Då rekommenderar vi 3-6 behandlingar med 2-8 veckors mellanrum. 

Dermapen

Vill du ha en extra boost för din behandling rekommenderar vi att du lägger till en av MMSkincares fantastiska vialer som arbetar med allt från extra fukt, elasticitet och aknebesvär - då bokar du Dermapen GLLOW. 

Konsultation, 30 min Kostnadsfri
Dermapen 1 behandling 1995:-
Dermapen GLLOW 1 behandling 2495:-
Kur med 3 behandlingar 4995:-
Kur GLLOW med 3 behandlingar 6495:-

priser

dermapen gllow

PRX-T33 är nästa generations ”Art of Antiageing” som, med få eller inga sociala begränsningar, möter kunders behov av effektiv och resultatinriktad hudvård mot åldrande.

PRX-T33 består av två substanser, TCA + Väteperoxid, som interagerar på cellulär nivå och ger huden egenskaper som inte varit möjliga tidigare då den ej ger några ljuskänsliga eller några oönskade bieffekter (som t.ex. flagning). Den passar alla hudtyper och alla årstider. En kur på tre behandlingar görs med ca 1-4 veckors mellanrum beroende på din huds kvalitet och status. Du betalar din kur vid första behandlingstillfället. 

PRX-T33

Priser
1 behandling 1995:- 
3 behandlingar 4995:-
6 behadnlingar 7495:-

Neostratas retinol peel är en avcancerad peeling som innehåller retinol plus ett så kallat Retinol Boosting Complex som består av två volymstimulerande ingredienser. Peelingen exfolierar huden, gör fina linjer och rynkor mindre framträdande, hjälper till att minimera akne, ökar hudens fasthet och ger samtidigt en utjämnad hudton. 

Den här behandlingen görs med bäst effekt som en kur på 2-3 behandlingar med 4 veckors mellanrum.

Retinolpeeling Neostrata

Pris
30 min 1495:-

Följ oss på sociala medier

L

L

estethics